Egentlig hadde jeg tenkt å bli en slags alt-mulig-rart-blogger, med tekster om reiser, livsstil, trening, helse, kosthold, mote, teknologi og mye mer. Jeg har nemlig et vanvittig spekter av ting som interesserer meg. Problemet er at jeg ikke kan ting godt nok. Jeg kan noe om mye, men samtidig er jeg heller ikke kjempeekspert på noe av det jeg er opptatt av. Bortsett fra økonomi – det har jeg nemlig studert, og jeg jobber med kunderådgivning i bank.

Dårlig selvtillit på andre områder har ført til at nesten hver gang jeg tar tastaturet fatt, blir det økonomi som blir temaet. Like greit det, så blir det lite eller ingen flaue tekster med skrikende hull i kunnskapen!

Ergo – her kan du lese om banker og deres forskjellige produkter innen lån, sparing, investering og forsikring. Jeg har skrevet om økonomiske spørsmål lenge for andre blogger, men denne siden blir helt min egen. Ta det for hva det er!